Veľké zľavy na celú minimalistickú kolekciu doplnkov Fink - omrknout zľavy

Leto nám pomaly končí av Steeli ideme na plné obrátky. V posledných týždňoch sme ponuku rozšírili o niekoľko krásnych produktov v niekoľkých kategóriách interiérového nábytku a doplnkov. Nižšie nájdete novinky z posledného mesiaca. Samozrejme platí, že u nás si môžete daný produkt nechať upraviť podľa ľubovoľných rozmerov alebo farebného prevedenia. Neváhajte nás kontaktovať. 

Stojan na drevo Torre a kovový kôš na prenos palivového dreva Spark

Stojan na drevo Torre je skvelým doplnkom ku krbom a kachliam. Vyniká minimalistickým dizajnom a pevnou kovovou konštrukciou. Pre manipuláciu s palivovým drevom určite oceníte kovový koš Spark, ktorý zároveň môže slúžiť ako samostatný stojan.

Farebné police na stenu značky Desiva

Do našej ponuky sme pridali hravé a minimalistické kovové police značky Desiva. Police vynikajú kvalitným spracovaním a predovšetkým je možné pri každej z nich vybrať zo 40tich krásnych farebných odtieňov a rôznych veľkostí. Ak máte radi farby, polica Desiva Vás očarí.

Odkládací a konferenční stůl Bote

Novo sme tiež pridali nový odkladací stolík a konferenčný stôl Bote. Oba stoly majú rovnaký názov, prevedenie, aby u Vás doma spolu skvele ladili. Stoly majú krásne zaoblené hrany dubových dosiek, ručne spracované a jedinečné.

Stojan na uteráky Leny

Stojan na uteráky Leny zapadne do každej kúpeľne. Kvalitná kovová konštrukcia je opatrená odolnou práškovou farbou.